Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Géén stadswandeling op 15 september   (11-09-2021)

In het Noordhollands Dagblad verscheen afgelopen vrijdag een artikel over een stadswandeling van Oud Hoorn op woensdagmiddag 15 september. Dit bericht is niet door Oud Hoorn verstrekt en ten onrechte wordt de suggestie gewekt dat deze activiteit door onze vereniging wordt georganiseerd. 

Het betreft een activiteit van het seniorencircuit van Stichting Netwerk. Aanmeldingen graag naar info@netwerkhoorn.nl. 

Inmiddels komen mensen zich opgeven in ons verenigingsgebouw en ook bij ons algemene contactadres komen aanmeldingen voor de ‘stadswandeling van Oud Hoorn’ binnen. Anderen die o.b.v. het bericht komende woensdag voor het verenigingsgebouw staan, verwachten een gratis rondleiding  te krijgen en zullen het Oud Hoorn aanrekenen indien de activiteit een besloten gezelschap blijkt te betreffen. Het is niet ongebruikelijk dat er 200 á 300 mensen op onze stadswandelingen afkomen en door het onvolledige persbericht is een zorgwekkende situatie ontstaan. 

Wij hebben Stichting Netwerk voorgesteld een rectificatie in het NHD te plaatsen om verdere teleurstelling bij wandelaars te voorkomen en reputatieschade van Oud Hoorn enigszins te beperken.

 

 

Nieuwsarchief