Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Culturele app voor Hoorn   (28-07-2014)

kunstencultuurEen cultureel dagje uit in de mooie historische stad Hoorn? Met de gratis Hoorn-app zie je in één oogopslag wat er te doen is. Musea, galeries, film, theater, muziek, (culturele) evenementen en monumenten… de app geeft een prima overzicht voor de culturele activiteiten in Hoorn. Kompleet met agenda, doorlinkmogelijkheden en overzichtelijke plattegrond. Handig voor bezoekers, toeristen én inwoners van Hoorn.

De app bevat nu nog zo'n 20 culturele adressen en diverse Hoornse monumenten maar wordt binnenkort uitgebreid met onder andere leuke adresjes om te winkelen, eten en drinken. Hiermee zal de app uiteindelijk een compleet aanbod geven voor een mooi bezoek aan Hoorn.

De Stichting ‘Hoorn Kunst en Cultuur' is initiator van deze culturele app. Deze stichting organiseert jaarlijks het culturele weekend in het eerste weekend van september: dit jaar op 5, 6 en 7 september. Daarnaast organiseert de stichting op elke eerste zondag van de maand de Hoornse Cultuurroute: een wandelroute langs de Hoornse galeries, musea, antiekzaken, ateliers en andere kunst- en cultuurgerelateerde locaties. Uiteraard kunnen deze het hele jaar door bezocht worden, maar elke eerste zondag van de maand zijn zij speciaal hiervoor gezamenlijk geopend, vaak met feestelijke activiteiten en natuurlijk mooie exposities.

Download de app nu! Hij is tweetalig, Nederlands en Engels, en via de appstores beschikbaar voor Apple en Android smartphones.

HOORNapp

 

Nieuwsarchief