Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Voorjaarsledenvergadering   (18-04-2014)

oudhoornWoensdagavond 16 april 2014 vond de voorjaarsledenvergadering plaats in de Oosterkerk. Er was een goede opkomst, en de vergadering ging snel door de agenda heen. De financiële verslagen over 2013 en de begroting voor 2014 werden goedgekeurd, en Henk Halsema en Wim Oussoren werden als nieuwe bestuursleden verkozen.






















Afscheid werd er genomen van Jaap Bronkhorst (op de foto geheel links) en Coen Droog (op de foto tweede van rechts, achter de tafel).

De aanwezigen konden met rode en groene stickertjes voorkeuren duidelijk maken voor eventuele extra activiteiten tijdens de viering van het honderdjarig bestaan van de vereniging in 2017. Onder andere de ideeën voor eeen Fotoboek "Hoe Hoorn veranderde", een beeld voor Kerkmeijer in het Noorderplantsoen en een opdracht (prijsvraag) voor scholieren van het Vervolgonderwijs waren populair. Opvallend was de grote hoeveelheid rode stickers bij het idee voor een Internationaal Symposium. Is dat omdat men zich daar onvoldoende bij kan voorstellen?

Tenslotte was er nog een aanwezig lid dat opriep tot verjonging van het ledenbestand. "Werf meer jonge leden," vroeg zij het bestuur: "Want als ik zo om me heen kijk zie ik - inclusief mezelf - wel heel veel senioren onder de aanwezige leden."

 

Nieuwsarchief