Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Monumentenkalender nu te koop   (04-12-2013)

Vanaf woensdag 4 december is de monumentenkalender 2014 te koop met daarin twaalf winnende publieksfoto's.De kalender is het resultaat van een fotowedstrijd en laat twaalf fraaie en verrassende stadsgezichten zien. Op dinsdag 3 december presenteerde wethouder Peter Westenberg de monumentenkalender 2014.
westenberg

Hoe kijken de inwoners zelf tegen monumentenstad Hoorn aan? Om daar een antwoord op te krijgen is deze keer een fotowedstrijd uitgeschreven voor de jaarlijkse monumentenkalender. Inwoners konden het Hoornse erfgoed op geheel eigen wijze in beeld brengen. De oproep leverde ruim 100 ingezonden foto’s op waaruit een deskundige jury de twaalf mooiste en origineelste gekozen heeft. Onder meer te zien zijn een prachtige zonsopkomst boven de binnenstad, fraaie wintergezichten van de Slapershaven en de Binnenhaven, en verrassende weerspiegelingen, zoals de Roode Steen weerspiegeld in de koplamp van een oldtimer.

Verkoop

Deze bijzondere kalender is vanaf 4 december uitsluitend te koop in de winkel van de Vereniging Oud Hoorn, Onder de Boompjes 22 (geopend di/do 10-16 uur, za 10-14 uur). De grote kalender kost 12,50 euro en de bureaukalender 7,50 euro.

 

Nieuwsarchief