Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Fotowedstrijd Monumentenkalender 2014   (14-08-2013)

hoornDe monumentenkalender 2014 wordt een publiekskalender: iedereen kan hiervoor foto’s aanleveren. Inwoners en bezoekers wordt gevraagd het Hoornse gebouwde erfgoed op geheel eigen wijze in beeld te brengen. Inzenden kan tot 1 oktober. De twaalf winnaars zien hun favoriete foto op de kalender vereeuwigd en krijgen een speciale kennismaking met de stad.

Sinds 1997 maakt bureau Erfgoed van de gemeente Hoorn in samenwerking met drukkerij Van Vliet een monumentenkalender. Elk jaar krijgt de kalender een bepaald thema mee. De kalenders zijn onder meer te bekijken op de website van de gemeente:Kalenders

Mooiste en origineelste
De gemeente Hoorn is benieuwd hoe inwoners en bezoekers tegen Hoorn monumentenstad aankijken. Voor de kalender van 2014 nodigt de gemeente daarom iedereen uit om het gebouwde erfgoed op geheel eigen wijze in beeld te brengen. Uit de ingezonden foto’s zal een deskundige jury de twaalf mooiste en origineelste kiezen. De twaalf winnaars krijgen uiteraard de kalender. Ook wordt speciaal voor hen een bezoek aan de toren van de Grote Kerk georganiseerd met een fantastisch uitzicht over de stad.

Deelnemen
Deelnemen kan door uw foto(‘s) te mailen naar erfgoed@hoorn.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en de locatie van de foto. Elke foto dient minimaal 1 Mb groot te zijn en maximaal 10 Mb. Per deelnemer kunnen maximaal drie foto’s worden ingezonden; omdat de mailbox mailtjes tot 10 Mb accepteert, zo nodig in meerdere mailtjes. Inzenden is mogelijk tot 1 oktober 2013. Deelname betekent dat de inzender ermee instemt dat de gemeente Hoorn de foto gebruikt voor publicaties.

Hoorn, 13 augustus 2013

 

Nieuwsarchief