Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Westfries Museum zoekt enthousiaste vrijwilligers   (14-04-2011)

wfaHet Westfries Museum heeft een kleine groep, zeer toegewijde vrijwilligers. Het museum wil deze groep graag uitbreiden en is daarom op zoek naar mensen die het museum een warm hart toedragen en hun talenten er voor willen inzetten.

De bijdrage van de huidige groep vrijwilligers aan het museum is van grote waarde. Zij onderhouden de museumtuin, verzorgen rondleidingen,treden op als gastheer/vrouw en houden toezicht in het museum.
Het museum wil graag meer mensen als vrijwilliger bij de organisatie betrekken. Is het omgaan met mensen u op het lijf geschreven, of kent u iemand die het uitdagend vindt om als vraagbaak voor de museumbezoeker op te treden? Het museum zoekt enthousiaste gastheren en gastvrouwen die voor een aantal uren per maand het vriendelijke gezicht van het museum willen zijn. Ook zoekt het museum vrijwilligers voor de bezetting van het nieuwe museumcafé in de weekenden.
Spreekt deze oproep u aan? Geef dan uw naam en telefoonnummer dan door aan het secretariaat van het museum (0229 280028). Mailen kan natuurlijk ook : info@wfm.nl. Graag voor 15 mei.

 

Nieuwsarchief