Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Toekomst Technische school Johannes Poststraat   (13-04-2009)

tsh Op donderdag 16 april 2009 organiseert projectontwikkelaar Intermaris/Thunnissen een informatiebijeenkomst in het stadhuis over de toekomst van de gebouwen van de Technische School Hoorn aan de Johannes Poststraat.

Eerder maakte het college van B en W van Hoorn bekend dat zij ruimte wil bieden om op de TSH-locatie plaats te maken voor woningbouw en een wijkcentrum. Bij de ontwikkeling van de locatie zal het hoofdgebouw aan de Johannes Poststraat blijven staan, evenals het gebouw met zaagtanddak aan de Liornestraat. Hierin komt dan een wijkcentrum. De andere gebouwen aan de Sint Jozefstraat zouden worden gesloopt voor woningbouw.

Belangstellenden zijn welkom bij de informatiebijeenkomst in het stadhuis aan de Nieuwe Steen 1 (de entree is aan de achterzijde). De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 16 april 2009 en begint om 19.30 uur. Het einde is ongeveer om 21.00 uur gepland.

bron www.hoorngids.nl

Op de website van de Vereniging Oud Hoorn kunt u meer van de geschiedenis van deze school vinden in de scholenrubriek klik hier


 

Nieuwsarchief