Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Activiteiten divers  (komend)

Ledenexcursie 22 juni 2024, Cruqius en Delft, volgeboekt

22-06-2024

oudhoorn

Hoorn,    mei 2024                                                                           

Beste leden,

Zaterdag 22 juni a.s. is de datum voor de jaarlijkse ledenexcursie. En als op die dag de zon zo mooi schijnt als vorig jaar dan belooft het weer net zo’n leuke dag te kunnen worden.

We vertrekken die dag om 8.30 uur vanaf het P&R terrein aan de Van Dedemstraat. De eerste stop is voor een kopje thee/ koffie met wat lekkers daarbij. Vervolgens gaan we door naar Cruquius waar deskundige gidsen van het Haarlemmermeermuseum ons alle ins- en outs van het Stoomgemaal Cruquius uitgeleggen. Als je een museumjaarkaart hebt neem die dan  alstublieft mee.

Om 12 uur vertrekt de bus zodat we op tijd in Delft kunnen zijn voor een smakelijke lunch in het Waaggebouw. Eenmaal voldaan staan de vrijwilligers van Gilden Delft klaar om ons van alles te vertellen en te laten zien tijdens een wandeling door deze bijzondere stad. Om 16.15 uur vertrekt de bus weer richting Hoorn, zodat we om ± 18.00 uur terug zullen zijn bij ons opstappunt.

De bus is geregeld, afspraken behalve over het weer, zijn gemaakt. En spreekt het programma je aan meld je dan zo spoedig mogelijk aan! Voor alle duidelijkheid: vol = vol.

De excursie kost voor leden van Oud Hoorn € 51,50 p.p.  Je kunt je opgeven voor deze excursie door een mail met je naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers te sturen aan info@oudhoorn.nl  

De deelname aan de excursie is pas definitief als uiterlijk 10 juni het bedrag van € 51,50 per persoon is overgemaakt naar rekeningnummer NL86 INGB 0002144888 van de Vereniging Oud Hoorn onder vermelding van je naam en ‘ledenexcursie’.

volgeboekt

Het bestuur wenst je een plezierige en gezellige dag toe! 

Met vriendelijke groet,

Jan Haring

 

  Overzicht Activiteiten divers